Zavolejte nám

+420 608 422 310

Kde nás hledat?

Chotěboř, Vysočina

Dotaz emailem?

Naše aktuality

otevřít

  • Rekreační středisko Doubravka

    Rekreační středisko Doubravka

    Naše moderní středisko se nachází na polosamotě na Vysočině v překrásném prostředí Železných hor, u skalnatého kaňonu řeky Doubravy v přírodní rezervaci. Středisko funguje celoročně. Se svojí kapacitou a variabilitou ubytování je schopno zastřešit od základních 50 -70 lůžek v hlavní budově až přes 100 lůžek včetně chatiček, domků k pronájmu či velkého stanu Tee-pee.
    více informací
  • Vzdělávací středisko Doubravka

    Vzdělávací středisko Doubravka

    Na základě Vaší poptávky jsme schopni Vám komplexně zabezpečit teambuilding či firemní školení Vaší společnosti. Aktuální volné termíny na telefonním čísle 608 422 310 či Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
    více informací

Co je u nás na středisku nového? 

 

Naše moderní středisko se nachází na polosamotě na Vysočině v překrásném prostředí  Železných hor, u skalnatého kaňonu řeky Doubravy v přírodní rezervaci. Středisko funguje celoročně. Se svojí kapacitou a variabilitou ubytování je schopno zastřešit od základních 50 -70 lůžek v hlavní budově až přes 100 lůžek včetně chatiček, domků k pronájmu či velkého Tee-pee stanu.

Zeměpisná vzdálenost je  4 km od města Chotěboř a 16 km od Havlíčkova Brodu. Z Prahy je to 112 km, z Brna 118km, z obou destinací do 1,5 hod cesty.

Přímo pár kroků pod chatou začínají překrásné naučné stezky, teče řeka Doubrava, potůčky i malé vodopády, připomínající panenskou přírodu, ve které nechybí překrásné kameny všech velikostí. Děti si podél řeky dělají z lesních větviček přístřešky pro lesní  bytosti a staví z kamenů svoje krásné „dětské Stonehenge“.

Chata Doubravka - www.chatadoubravka.cz